Saldo in de Plus is een stichting zonder winstoogmerk. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door ervaren bestuurders afkomstig uit relevante maatschappelijke sectoren waaronder de Limburgse zorg- en welzijnsinstellingen.

Onze diensten

Er kunnen in uw leven altijd omstandigheden zijn waardoor u niet meer in staat bent uw geldzaken goed te regelen. Een bewindvoerder kan hierbij helpen. De bewindvoerder zorgt voor betaling van uw vaste lasten, kijkt na of er geldleningen zijn waar u nog recht op heeft en zoekt naar oplossingen voor uw schulden.
De budgetbeheerder helpt bij het op een rij zetten van de inkomsten en uitgaven. Uw mogelijkheden en wensen komen tot uitdrukking in een gezamenlijk opgesteld budgetplan. De budgetbeheerder betaalt uw vaste lasten en probeert maandelijks geld te besparen. Budgetbeheer is niet hetzelfde als bewindvoering.
Aanmelden kan telefonisch, per e-mail of direct via onze website. Na uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op om de werkwijze van Saldo in de Plus toe te lichten. Saldo in de Plus is lid van branchevereniging Horus.

Bel mij terug

Wilt u weten hoe Saldo in de Plus u zou kunnen helpen?


  Saldo in de Plus is lid van branchevereniging Horus

   

   

   

   

  Het lidmaatschap is een kwaliteitskeurmerk  voor bewindvoerders en budgetbeheerders